" het uitdragen van je identiteit was nog nooit zo inspirerend "

 

Je missie, strategie en imago zijn de bouwstenen van je bedrijf. Het fundament waarop jij en je medewerkers dromen en ambities tegemoet leven. 

 

 

  Twan Vincken

      " Zonder opleiding gevormd door ervaring "

 

In 1982 in Heerlen het licht gezien als Twan Vincken. Mijn moeder had Arvin als naam ook passend gevonden en achteraf gezien had voorletter A gecombineerd met de eerste letter van mijn achternaam goed gepast bij mijn bedrijf. A/V oftewel audio&video. Een van mijn karakter eigenschappen is vooruit kijken en te leren van achterom. Ik heb bovenstaande anekdote dan ook wijs laten rusten en ik kan                                        zeggen dat ik niet geheel ontevreden ben met T.V.                                

Een vrolijke jongeman gemakkelijk geënthousiasmeerd  over de meest uiteenlopende onderwerpen op de basisschool. Vanuit het heelal naar de schatten van de aarde, van muziek tot techniek en van skater naar DJ. Je raadt het al... het behouden van mijn concentratie tijdens de reken- en taalles behoorde niet tot mijn sterkste punten.

Een dwarse denker was geboren!

In de opvolgende jaren doorliep ik met pijn en moeite mijn HAVO om vervolgens via Zuyd de trein te pakken naar eindstation HBO Nederland. Vroegtijdig gestopt met mijn studie om als een verlichte ziel aan mijn werkend leven te beginnen. Diep van binnen wist ik dat er een andere weg was weggelegd voor mij. Deze laatste zin zou zomaar de Nederlandse vertaling van een melangolisch Indie nummer uit Texas kunnen zijn.

Van tele-sales naar accountmanager...van account manager naar teamleider...van teamleider naar management team en van management team naar projectmanager. In verschillende lagen bij verschillende organisatie's rond gebrowsed om tot een belangrijke conclusie te komen...

Missie, strategie en imago zijn de bouwstenen van iedere organisatie. Het fundament waarop medewerkers dromen en ambities tegemoet leven. Om organisatie's in beweging te zetten is aanpassing van het menselijk gedrag nodig. Deze aanpassingen vinden plaats op basis van gevoel en emotie in plaats van feiten.

Onderstaande formule kan het beste door een dwarse creatieve denkers in de praktijk worden gebracht!

Visualisatie + Inspiratie = Innovatie